KÜTAHYA / GEDİZ - Fahrettin Altay İlkokulu

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi, geçmişi şan ve şerefle dolu yüce milletimizin bütün zorlukların üstesinden gelerek yeniden şahlandığı, tüm dünyaya "Çanakkale Geçilmez!" dedirttiği unutulmaz zaferdir. Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Çanakkale'de destan yazan kahramanlarımızın, bugünün Türkiye'si için canını hiç düşünmeden feda ederek makamların en yücesine kavuşan tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Mrt

Öğrencilerimizin mutluluğunu ve  motivasyonunu arttırmak için düzenlemiş olduğumuz bardakta mısır etkinliği günümüzde eğlenceli zaman geçirdik.  Bu güzel günde emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Şbt

İlçede düzenlenen Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvasına katıldık. Turnuvada küre oyununda birinci ve ikinci, qbitz oyununda ikinci ve üçüncü olduk. Turnuvaya katılan öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Birinci Döneminin sona ermesiyle öğrencilerimiz Yarıyıl Tatiline çıkmışlardır. Öğrenci ve öğretmenlerimize iyi tatiller dileriz.

Haz

Bir eğitim ve öğretim yılının daha sonuna geldik. Çok çalıştık, çok çabaladık. Şimdi dinlenme, yorgunluk atma zamanı. Karne alan tüm öğrencilerimize mutlu tatiller dileriz.

Haz

2021-2022 Eğitim Öğretim yılı sonunda 4/A sınıfımız mezun oldu. Öğrenim hayatlarında başarılar dileriz.

May

Okulumuzda EGEEP Kurumlar Arası İş Birliği kapsamında Gediz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile parmak kukla yaptık. Eğlenceli geçen bu etkinlik için Gediz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne teşekkür ederiz.

May

Öğrencilerimizle Gediz Kendin Yap Atölyesini ziyaret ettik. Atölyede yapılan çalışmalar ve kullanılan materyaller hakkında öğrencilerimizi bilgilendiren Mehmet KARTAL hocamıza çok teşekkür ederiz.

May

Öğrencilerimizle Gediz İtfaiye Müdürlüğü'ne itfaiye merkezinin işleyişi, görevlilerin sorumlulukları, bizlere nasıl yardımcı olabilecekleri ve itfaiyeye acil bir durum olması hâlinde hangi telefon numarasından ulaşacağımız hakkında bilgi sahibi olmak amacıyla gezi düzenledik. Bu gezi ile itfaiyenin ve çalışanlarının hayatımızdaki önemini öğrenmiş olduk. Gediz İtfaiye Müdürlüğü'ne bizi ağırladığı için teşekkür ederiz.

May

Kütüphane kültürü ve kitap sevgisini aşılamak amacıyla öğrencilerimizle Gediz İlçe Kütüphanesine gezi düzenledik. Öğrenciler kütüphanede gezerek çeşitli bilgi kaynaklarına nasıl ulaşıldığı, kütüphane kuralları vb. konular hakkında bilgi edindiler. İlgi ve alakalarından dolayı Gediz İlçe Kütüphanesine teşekkür ederiz.